Waarom

Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor organisaties en teams. Wat als je werkt en leert vanuit je hart, doet waar je goed in bent én je kunt benoemen wat je belangrijk vindt? Dan gaan dingen als het ware vanzelf.

Hart voor verhalen helpt mensen en organisaties door deze visie samen met hen te ontwikkelen en vast te leggen. Als je je visie goed kunt verwoorden en afstemmen op de mensen met wie je je ambities en doelstellingen wilt realiseren, krijg je makkelijker dingen voor elkaar én kun je veel voor anderen betekenen.

Wij focussen samen met jou op datgene wat goed gaat. Onderzoeken waarom dat zo is én hoe het nog beter kan. Zo genereer je veel energie, verbind je mensen en breng je positieve verandering. En bereik je stap voor stap je dromen. Realiseer je wel: je bent nooit klaar, het is nooit af… De wereld, de organisatie en jezelf blijven continu in beweging… Als je eenmaal leert hoe je je visie kunt verwoorden, vergroot je je adaptief vermogen en wordt veranderen leuk!

Fridy verricht veel opdrachten voor Rabobank Hart van Brabant. Haar stijl sluit daarbij haarfijn aan op de kernwaarden van Rabobank. Haar enthousiasme, spontaniteit en creativiteit werken bovendien aanstekelijk en leiden tot gerichte inspiratie en een invoelende aanpak.

Peter Mikkers, directeur Rabobank Hart van Brabant