Verhalen als bewijs

Natuurlijk wil je als organisatie dat mensen overtuigd raken dat de visie en aanpak werkt. Hart voor verhalen maakt graag werk van uw verhalen. We hebben aan een half woord genoeg. Zo levert het uitbesteden van werk u ook echt extra ruimte en tijd op. We leveren goede verhalen in woord en (bewegend) beeld, zowel voor offline als online gebruik. Bovendien bieden we u graag weer input voor nieuwe plannen.

Neem contact met ons op als wij u kunnen helpen.

Voorbeeld:

Verhalen voor ledenmagazine Dichterbij Rabobank Hart van Brabant

Rabobank Hart van Brabant heeft hart voor haar klanten en de samenleving in haar werkgebied. Om haar leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen waarbij de bank betrokken is, geeft vier keer per jaar met een speciaal magazine uit: Dichterbij. Hart voor verhalen mag elk nummer de lokale verhalen voor haar rekening nemen. Dat doen we met veel plezier, zeker omdat het altijd gaat om inspirerende mensen en projecten. Daarnaast schrijven we met evenveel plezier persberichten, brieven, jaarbericht en de lokale artikelen voor Wijzer en andere gerichte vormen van communicatie.

Fridy verricht veel opdrachten voor Rabobank Hart van Brabant. Haar stijl sluit daarbij haarfijn aan op de kernwaarden van Rabobank. Haar enthousiasme, spontaniteit en creativiteit werken bovendien aanstekelijk en leiden tot gerichte inspiratie en een invoelende aanpak.

Peter Mikkers, directeur Rabobank Hart van Brabant

 

Fridy Latijnhouwers heeft voor het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg een bijzonder boek gemaakt, bestemd voor alle medewerkers en externe relaties.Fridy heeft het concept bedacht en alle teksten geschreven. Bovendien heeft ze de opmaak begeleid. Alle werkzaamheden zijn volgens planning uitgevoerd.Het resulaat is een prachtig doeboek, vol met leuke artikelen en wetenswaardigheden. Het boek nodigt uit om te lezen, ook als je niet in de zorg werkt. Kortom, een visitekaartje voor het ziekenhuis!

Wim Pleunis, woordvoerder St. Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis