Traject – Corporate Story

Als bedrijf of organisatie is het ontzettend belangrijk om je verhaal op orde te hebben. Haarscherp hebben waar je voor staat, wat je doet en voor wie jij er bent. Dat is nodig om je verhaal goed over de bühne te brengen. Want daarmee trek je jouw ideale klanten aan, vind je partners waar je graag mee samenwerkt en bouw je aan een positief imago.

Hart voor Verhalen ontwikkelde een eigen methodiek om bedrijven en organisaties te helpen bij het scherpstellen van hun verhaal. Met een bewezen effectief stappenplan werken we samen met jou als eigenaar en met jouw medewerkers toe naar een concreet verhaal en actieplan. Want we doen meer dan het verhaal scherp stellen. Je wil ook weten met wie, op welk moment en op welke manier je dit het beste kan inzetten.

Wil jij weten hoe je bij de kern van je bedrijf of organisatie komt? En hoe je het verhaal en de visie vertelt? Ga de uitdaging aan en ontdek de corporate story van je bedrijf!

Het traject om te komen tot een corporate story is altijd maatwerk. Hoe groot of klein we het traject maken is geheel afhankelijk van de organisatie en de concrete vraag. Op basis van een kosteloos intakegesprek maken we een voorstel dat past!