Schrijftraining

Als professional is het belangrijk dat je je ideeën, plannen en voorstellen goed op papier krijgt. Dat is soms een hele uitdaging. Hart voor verhalen heeft veel ervaring met het schrijven van teksten die de lezer raken in hoofd en hart. Graag delen we onze kennis én bieden we inspiratie tijdens een speciale schrijftraining.

Inhoud training

Tijdens deze dag krijg je handvatten en tips om pittige en energieke teksten te schrijven die mensen op de juiste wijze activeren. Daarbij houden we rekening met het schrijven voor diverse middelen. Immers: een tekst voor een website vraagt een andere aanpak dan een tekst voor een beleidsplan, persoonlijke brief of wervende flyer. Je leert ook hoe je je verhaal echt goed afstemt op je lezer. We kiezen bewust voor een interactieve opzet met tal van praktische voorbeelden en concrete oefeningen. Dat betekent dat je na deze training meteen aan de slag kan met datgene wat je hebt geleerd.

Meedoen?

Wil jij je schrijfvaardigheid versterken en voortaan op een krachtige en positieve wijze je woorden kiezen? Schrijf je dan  in voor deze schrijftraining.

In het kort

Voor wie:        professionals die regelmatig moeten overtuigen met een goed verhaal

Wanneer:       vrijdag 17 april 2020

Hoe laat:         09.30-15.30 uur

Waar:              De Kleine Aarde, Het Klaverblad 13, 5283 TV Boxtel

Kosten:           135 euro (inclusief koffie/thee, lunch, hand-out, pen en papier)

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

PS: per training is plaats voor 10 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Als de training vol is, plannen we een extra datum

! Deze schrijftraining bieden we ook incompany aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Omdat we super trots zijn op deze geweldige aanbeveling, delen we deze graag:

Gisteren volgde ik een schrijftraining. Toch schrijf ik nu al ruim twintig jaar. Dan heb je geen training meer nodig, zou je denken. Niets is minder waar. Ik volgde namelijk een schrijftraining bij iemand die mij in het hart raakt. En dat had ik nodig, na twee decennia andermans verhalen opschrijven. Ik hoopte via haar positieve kijk op het leven en de schrijverijen bij mijzelf dat vonkje weer te vinden. Dat vonkje dat nodig is om jezelf in beweging te zetten. Om die deur te openen die al maanden dicht voelt. Om te voelen waarom je eigenlijk doet wat je doet. En wat dit er toe doet. Voor jezelf. Voor de ander. Natuurlijk sloeg de twijfel een dag of twee van te voren toe. Wat zou ik nog kunnen leren op het gebied van tekst. Maar ik ging. Gelukkig. En ik kwam met een vonk terug. En mooie teksten. Over mijn glaskunst. Geschreven door de mede-cursisten van deze schrijftraining. Prachtig basismateriaal om met mijn positionering aan de slag te gaan. Als glaskunstenaar welteverstaan, want de positionering als communicatie adviseur-redacteur zit wel goed.

Vraag jij je nu af, wie mij deze vonk bezorgde. Ik vertel het je graag. Dat was Hart voor Verhalen. Van Fridy Duterloo. Benader die vrouw. Schakel haar expertise in als de vonk is gedoofd. Bij jou of je medewerkers. Zij haalt ´m terug. Samen met jou!

Vicky van der Plas