Online schrijftraining

BAM, de online schrijftraining van Hart voor verhalen!

Leer schrijven als een baas! Een praktische online training voor professionals die regelmatig mails, offertes, brieven, aanbestedingen, recepten, rapporten, gespreksverslagen, blogs, webteksten, of uitnodigingen schrijven. Ook professioneel in te zetten om snel en goed te communiceren in Corona crisistijd. Bijvoorbeeld om klanten gericht te informeren over de bereikbaarheid van je bedrijf of medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners mee te nemen in de maatregelen die nodig zijn.

Tijdens deze training leer je:

  • een goede tekst te schrijven die de lezer raakt.
  • in je tekst antwoord te geven op de twee meest belangrijke vragen van elke lezer:
    1. Waarom lees ik dit?
    2. Wat kan ik hiermee?
  • een logische structuur aan te brengen in je tekst.
  • je zinnen op een positieve en actieve wijze te formuleren. Zodat je mensen raakt en uitnodigt om mee te doen.

Deze online schrijftraining bestaat uit drie lessen met tal van tips en tricks én drie opdrachten. De uitwerking van elke opdracht mail je naar me, waarna je van mij gerichte en persoonlijke feedback ontvangt.

Deelname aan de training bedraagt 95 euro (incl. BTW). Als je met drie of meer collega’s de training volgt, krijgt elk van jullie 10% korting. Dus moedig je collega’s vooral aan om mee te doen. Ook fijn om elkaar na de training op een positieve manier te blijven inspireren.

Meedoen? Geweldig!

Stuur een mailtje naar fridy@hartvoorverhalen.nl en vermeld je naam, telefoonnummer en (indien van toepassing) de gegevens van het bedrijf waar je werkt en de functie die je vervult. De online training start vanaf maandag 30 maart 2020. Je kunt op elk moment meedoen. Na aanmelding ontvang je een betalingslink en een factuur. Na betaling stuur ik je stap voor stap de drie lessen en drie opdrachten.

Wil je meer? Dat kan!

Ik bereid op dit moment ook een intensieve online schrijftraining voor. Daarnaast kun je bij mij binnenkort ook online je eigen corporate story leren schrijven. Zodat je na de Corona crisis snel (weer) aan de slag kunt met de baan van je dromen. Binnenkort meer info over deze online trainingen!

 

Omdat ik super trots ben op deze geweldige aanbeveling, deel ik deze graag:

Gisteren volgde ik een schrijftraining. Toch schrijf ik nu al ruim twintig jaar. Dan heb je geen training meer nodig, zou je denken. Niets is minder waar. Ik volgde namelijk een schrijftraining bij iemand die mij in het hart raakt. En dat had ik nodig, na twee decennia andermans verhalen opschrijven. Ik hoopte via haar positieve kijk op het leven en de schrijverijen bij mijzelf dat vonkje weer te vinden. Dat vonkje dat nodig is om jezelf in beweging te zetten. Om die deur te openen die al maanden dicht voelt. Om te voelen waarom je eigenlijk doet wat je doet. En wat dit er toe doet. Voor jezelf. Voor de ander. Natuurlijk sloeg de twijfel een dag of twee van te voren toe. Wat zou ik nog kunnen leren op het gebied van tekst. Maar ik ging. Gelukkig. En ik kwam met een vonk terug. En mooie teksten. Over mijn glaskunst. Geschreven door de mede-cursisten van deze schrijftraining. Prachtig basismateriaal om met mijn positionering aan de slag te gaan. Als glaskunstenaar welteverstaan, want de positionering als communicatie adviseur-redacteur zit wel goed.

Vraag jij je nu af, wie mij deze vonk bezorgde. Ik vertel het je graag. Dat was Hart voor Verhalen. Van Fridy Duterloo. Benader die vrouw. Schakel haar expertise in als de vonk is gedoofd. Bij jou of je medewerkers. Zij haalt ´m terug. Samen met jou!

Vicky van der Plas