Ontdek de kracht van je eigen verhaal

Zoals elke (young) professional, bestuurder of ondernemer wil je met regelmaat kort en bondig kunnen vertellen waar je voor staat. Welke kennis en ervaring je in huis hebt. Wat je intrinsieke motivatie is én hoe je als mens in elkaar steekt. Zeker in deze tijden van verandering… Misschien dat je door de corona crisis ontdekt dat je toch een andere kant in wil met je werk. Of volgt er helaas een ontslag, zodat je wel moet schakelen. Bedenk dat het belangrijk is dat je zelf aan het stuur gaat zitten en vanuit je eigen kracht aan de slag gaat. Ruimte geeft aan je eigen talenten.

Wil jij weten hoe je als (young) professional, bestuurder of ondernemer bij je kern komt? En je eigen verhaal en visie vertelt? Ga de uitdaging aan en ontdek de kracht van je eigen verhaal!

Het programma

Gesprek 1- tijdens dit eerste (online) gesprek:

  • bespreken we welke bruikbare ingrediënten geschikt zijn voor jouw verhaal (onder meer  je sterke punten en talenten);
  • hoe ziet je netwerk eruit;
  • waarom wil je aan je verhaal werken en welke doelstellingen of ambities heb je?

Na afloop van dit gesprek werk je de besproken onderwerpen zelf uit. Dit is de eerste stap van je eigen corporate story en je eigen actieplan. Twee dagen voorafgaand aan het tweede gesprek stuur je Fridy je uitwerking toe.

Gesprek 2- tijdens dit tweede (online) gesprek:

  • ontvang je persoonlijke feedback op je uitwerking;
  • mag je groot dromen;
  • ontdek je samen met Fridy de mijlpalen die je moet slaan om deze droom te realiseren.

Na afloop van dit gesprek werk je de besproken onderwerpen zelf uit. Dit is de tweede stap van je eigen corporate story en je eigen actieplan. Twee dagen voorafgaand aan het derde gesprek stuur je Fridy je uitwerking toe.

Gesprek 3- tijdens dit derde (online) gesprek:

  • ontvang je persoonlijke feedback op je uitwerking;
  • bespreken we met wie je je verhaal gaat delen, hoe je dat doet en wanneer dat het beste kan.

Na afloop van dit gesprek werk je de besproken onderwerpen zelf uit. Dit is de derde stap van je eigen corporate story en je eigen actieplan. Twee dagen voorafgaand aan het afrondende gesprek stuur je Fridy je uitwerking toe.

Gesprek 4- tijdens dit laatste (online) gesprek:

  • ontvang je persoonlijke feedback op je uitwerking;
  • bespreken we hoe je terugkijkt op de stappen die je hebt gezet én hoe je naar de toekomst kijkt.

Ontdek de kracht van jouw verhaal! Bel of mail voor meer informatie: 06-10865996 of info@hartvoorverhalen.nl

 

Fridy hielp al vele (young) professionals, bestuurders en ondernemers met hun eigen verhaal. Lees hieronder het verhaal van topfotograaf Michael Graste:
In de zomer van 2019 maakte ik mijn beslissing, ik verhuis van Amsterdam terug naar mijn roots in Brabant. Na 10 jaar een internationale carrière gemaakt te hebben in Amsterdam was het dan tijd om mijn bedrijf, en passie voor fotografie uit te rollen in het zuiden van het Land.
Direct kwamen er veel vragen; Waar moest ik beginnen? Zou ik mijn klanten mee kunnen nemen en hoe werf ik nieuwe klanten? Via via ben ik bij Fridy terecht gekomen. Samen met Fridy ging ik haar Hart voor Verhalen traject aan.
Door een roadmap te maken, een geweldig luisterend oor & keer op keer geweldige samenvattingen te krijgen van Fridy, wie ik ben als fotograaf, wat mijn merk is en imago en wat er nodig is om mijn business door te laten lopen en ook al werk ik op een andere locatie in Nederland, elke keer werken de strategie bepalingen en tactieken die Fridy met mij heeft besproken. En tot de dag op vandaag kan ik de strategie met Fridy bespreken en in een keer omgooien naar nieuwe ideeën maar dan wel dat het dicht bij mijzelf blijft.

Nu we in een economie zijn gekomen waarin er gezegd word dat er een “crisis” heerst, zie ik door de vele gesprekken met Fridy nu in eens veel nieuwe kansen en mogelijkheden om mijn creativiteit, passie en vooral ervaringen te kunnen delen in een zelf ontwikkeld opleiding programma die ik in het voorjaar van 2020 zal lanceren. Ik kan Fridy zeer aanraden om in het diepe te springen wie jij bent als ondernemer en wat je voor een ander mens kan betekenen zodat je bij alles wat je doet veel liefde & energie terug krijgt voor het geen waar je het allerliefst mee bezig bent en dat is ondernemen. Zo starte we samen na de bekendmaking “Inteligente Quarantaine” een #Samensterkchallenge voor de creatieveling die thuis kwam te zitten en bedachten we samen toffe challenges die te maken hebben met fotografie en beeld. Een mooie groep mensen die iedere dag vlijtig hun foto’s uploaden naar Social Media gaf een geweldige kick en zorgde dat wij in beweging bleven en te niet te stoppen. Nu is de Samen Sterk Challenge door fotopartijen als Canon Nederland gezien en mag ik mee doen om mijzelf te promoten als fotograaf op hun platform. En ben ik bezig om een online opleiding te starten voor mensen die huisfotograaf van hun eigen bedrijf waar ze werken te worden. Door een aantal slimme tools die ik van Fridy krijg, zorg ik voor een grote output in het geen wat ik onderneem. #Dankbaar

Michael Graste

www.michaelgraste.com