Cursussen

Zowel zakelijk als in je privéleven kunnen verhalen van grote betekenis zijn.

 

Zakelijk

Een goed zakelijk verhaal overtuigt en raakt. Authentieke organisaties en professionals vertellen een echt verhaal. Zij functioneren goed. Ze weten wat ze willen, kunnen anderen makkelijk aan zich binden en wekken op een natuurlijke manier vertrouwen.
Hart voor verhalen helpt organisaties en mensen bij het formuleren van hun eigen verhaal. En adviseert hen hoe ze hun eigen, authentieke verhaal optimaal kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken. Natuurlijk helpt Hart voor verhalen daarbij ook in creatieve en praktische zin.

Ontdek de kracht van uw bedrijfsverhaal en kies voor het bedrijfsuitje van Hart voor verhalen!

 

Privé

Verhalen die je meemaakt in je privéleven kleuren je leven en helpen je herinneringen te bouwen voor later. Andersom levert het ophalen van verhalen met herinneringen van vroeger ook weer input op voor je leven nu. En natuurlijk bieden bijzondere momenten zoals een huwelijk, geboorte of overlijden een goede aanleiding om deze verhalen vast te leggen voor nu en later.

Hart voor verhalen biedt verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan met je eigen verhaal. Laat je inspireren door onderstaande cursussen.

Gezinsverhaal

Kinderpersbureau

 

Hulp nodig?

Wil je liever dat wij je verhaal optekenen? Ook dat doen we graag! Deel je wens en neem contact met ons op.

Leave a Reply