Inspiratietraining voor HR adviseurs

Het vinden en binden van medewerkers is voor veel organisaties en bedrijven in deze tijd een hele uitdaging. Een goed verhaal helpt. Hart voor verhalen heeft veel ervaring met het ontwikkelen van een creatieve aanpak voor de werving van medewerkers én vrijwilligers en het opstellen van vacatureteksten. Graag delen we onze ervaring tijdens deze training.

Inhoud training

Deze dag bieden we je handvatten en tips om te komen tot een creatieve aanpak. Ook krijg je inspiratie om uitnodigende en energieke teksten te schrijven die mensen op de juiste wijze activeren. Je leert ook hoe je je aanpak en verhaal echt goed afstemt op de doelgroep. We kiezen bewust voor een interactieve opzet met tal van praktische voorbeelden en concrete oefeningen. Dat betekent dat je na deze training meteen aan de slag kunt met datgene wat je hebt geleerd.

Meedoen?

Wil jij je nieuwe inspiratie opdoen, concrete handvatten en tips krijgen en sparren met andere HR professionals? Schrijf je dan  in voor deze training.

In het kort

Voor wie:        HR-professionals die medewerkers willen vinden én binden

Wanneer:       vrijdag 16 maart 2018

Hoe laat:         09.30-15.30 uur

Waar:              Voormalige Academie voor Journalistiek, Groenstraat 139 Tilburg

Kosten:           125 euro (inclusief koffie/thee, lunch, hand-out, pen en papier)

 

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

PS: per training is plaats voor 10 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Als de training vol is, plannen we een extra datum 🙂

! Deze training bieden we ook incompany aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!