Fridy Duterloo & Maaike Clemens

Fridy: Founder van Hart voor verhalen, met een brede werkervaring van ruim 25 jaar!


‘Toen ik leerde lezen en schrijven wist ik wat ik later wilde doen: verhalen maken! Dat is gelukt. Na mijn opleiding Communicatie- management en Journalistiek koos ik heel bewust mijn eigen pad. Ik wilde als journalist niet zozeer schrijven over wat er mis gaat of mis dreigt te gaan. Liever wilde ik met mijn verhalen investeren in ‘datgene wat beter kan’. Daardoor koos ik voor het vak van verhalenmaker. Nu kan ik perspectief bieden, inspireren en constructief helpen met het juiste verhaal. Daardoor creëerde ik mijn eigen werk. Daar geniet ik elke dag van. Ik werk voor een brede groep van opdrachtgevers in heel Nederland. Zowel in profit als non-profit en overheid. Die mix is waardevol. Als adviseur en tekstschrijver ontdek je hierdoor brede maatschappelijke ontwikkelingen, verwerf je constant nieuwe kennis en ‘verdubbel’ je die voor je opdrachtgever. Ik breng ook heel graag mijn passie, kennis en ervaring over op anderen. Juist omdat ik zie dat verhalen elke dag impact creëren!

 

Inschakelen van Fridy betekent dat u zelf ‘met de billen bloot’ moet want als een terriër bijt ze zich vast in uw project en gaat daarmee aan de slag. Op een heel prettige en constructieve manier gaat ze met u aan de slag en u komt waarschijnlijk uit op plekken die u vooraf niet had voorzien. Maar dan wel in positieve zin. Een aanrader dus!

Ben Moonen

 

Maaike: Duizendpoot met bijzonder gevoel voor communicatie


Met 10 jaar aan werkervaring op zak ben ik een communicatieadviseur met een breed palet aan kwaliteiten en vaardigheden. Bij zowel Stichting Prisma als Rabobank, mijn twee voorgaande werkgevers, was ik verantwoordelijk voor inhoudelijke vraagstukken op het gebied van marketing, communicatie en branding. Daarnaast vervulde ik met grote regelmaat de rol van projectleider en bracht ik projecten succesvol van A naar B.

Mijn empathisch vermogen en gevoel voor onderlinge verhoudingen maken dat ik me gemakkelijk beweeg tussen verschillende lagen in een organisatie. Daarmee ben ik zowel op strategisch als operationeel niveau van toegevoegde waarde.

 

Ps. Naast Hart voor Verhalen zijn wij de founders van Sterke Tantes. Daarmee helpen we aanstaande en ervaren moeders om naast deze prachtige rol ook een liefdevolle partner, leuke vriendin en waardevolle professional te blijven.