Fridy Duterloo

Eigenaar van Hart voor verhalen, met een brede werkervaring van ruim 20 jaar!

Fridy Duterloo

‘Toen ik leerde lezen en schrijven wist ik wat ik later wilde gaan doen: verhalen maken! Dat is gelukt. Na mijn opleiding Journalistiek koos ik heel bewust mijn eigen pad. Ik wilde als journalist niet zozeer schrijven over wat er mis gaat of mis dreigt te gaan. Liever wilde ik met mijn verhalen investeren in ‘datgene wat beter kan’. Daardoor koos ik voor het vak van verhalenmaker. Nu kan ik perspectief bieden, inspireren en constructief helpen met het juiste verhaal. Daardoor creëerde ik mijn eigen werk. Daar geniet ik elke dag van. Ik werk voor een brede groep van opdrachtgevers in heel Nederland. Zowel in profit als non-profit en overheid. Die mix is waardevol. Als adviseur en tekstschrijver ontdek je hierdoor brede maatschappelijke ontwikkelingen, verwerf je constant nieuwe kennis en ‘verdubbel’ je die voor je opdrachtgever. Ik breng ook heel graag mijn passie, kennis en ervaring over op anderen. Juist omdat ik zie dat verhalen elke dag impact creëren!

Ps. Naast mijn bedrijf Hart voor verhalen heb ik nog een bedrijf: SOOH. Daarbij help ik samen met Vincent van Rijsewijk onder meer ondernemers en overheden om duurzaam en circulair te werken.

 

Inschakelen van Fridy betekent dat u zelf ‘met de billen bloot’ moet want als een terriër bijt ze zich vast in uw project en gaat daarmee aan de slag. Op een heel prettige en constructieve manier gaat ze met u aan de slag en u komt waarschijnlijk uit op plekken die u vooraf niet had voorzien. Maar dan wel in positieve zin. Een aanrader dus!

Ben Moonen, directeur BSNC