Andere communicatieve wensen?

Andere communicatieve wensen?

Heeft u andere communicatieve wensen of vragen? Hart voor verhalen is expert op het gebied van tekstschrijven, concepten bedenken en (strategisch) communicatieadvies. Ons hart gaat daarbij uit naar zowel profit als non-profitorganisaties én overheid. Neemt u ook eens een kijkje bij onze voorbeelden.

 

Compleet verhaal

Hart voor verhalen is expert op het gebied (strategisch) communicatieadvies, training & coaching en concept & tekst. Ons hart gaat daarbij uit naar zowel profit als non-profitorganisaties én overheid. We bedienen tal van opdrachtgevers. Hart voor verhalen werkt daarbij samen met specialisten die zich eveneens bewezen hebben in het vak.

U kunt daarbij denken aan collega-adviseurs en tekstschrijvers, vormgevers, webdesigners, fotografen en drukkers die zich thuis voelen bij uw opdracht. Dit betekent dat wij u desgewenst een ‘compleet verhaal’ kunnen bieden. Spreekt voor zich dat Hart voor verhalen altijd de regie voert in het team en wij zorg dragen voor een kwalitatief resultaat. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Leave a Reply