Het hele land is stil komen te liggen. Iedereen werkt en zit thuis. Dat geldt helaas ook voor fotograaf Michael Graste… Al zijn klussen zijn afgezegd. Toch gaat hij niet bij de pakken neerzitten. Michael en ik zijn creatieve ondernemers en samen bedachten we iets gaafs: een creatieve foto challenge!

Iedereen met een camera op zijn telefoon kan meedoen voor 2,00 euro per dag. Michael heeft minimaal 100 mensen nodig om de challenge te starten. Wat hebben we bedacht?

De komende 14 dagen breng je zelf jouw persoonlijke thuissituatie in beeld. Je huisgenoten, bijzondere plekken in huis, persoonlijke bezittingen met een emotionele waarde. Elke dag ontvang je van Michael en mij online inspirerende, creatieve en slimme tips hoe je gave foto’s maakt met je telefoon én hoe je deze online op een mooie en kunstzinnige manier kunt delen. Zo stimuleren wij je creativiteit, leren we elkaar beter kennen én laten we zien dat we samen sterk staan!

De bedoeling is dat je elke dag een foto maakt en deelt op instagram en/of facebook met de hashtag #samensterkchallenge

Na 14 dagen heb je een geweldige online collage, die een prachtig beeld geeft van je leven tijdens de Corona crisis. Michael geeft je ook tips hoe je deze collage op een later moment kan laten afdrukken.

Iedereen kan meedoen, jong en oud. Groot en klein. We kunnen hiermee ook de oudere en kwetsbare mensen een hart onder de riem steken, want ook zij kunnen meegenieten van de foto’s van hun dierbare kinderen en kleinkinderen.

Meedoen is sowieso leuk! Bij een challenge hoort natuurlijk ook een sympathieke prijs: degene die het meest creatief is en de mooiste foto’s maakt, mag na de Corona crisis zijn of haar foto’s met een expositie tonen in de studio van Michael.

Wil je meedoen?

Super tof! Schrijf je meteen in via de website van Michael.

Je ontvangt dan van hem een linkje voor de betaling van 28 euro én uiteraard ontvang je dan elke dag van ons een tip.

We dagen je graag uit!

Michael en Fridy