leadership in progress

Maak je toegevoegde waarde en wijsheid zichtbaar, vergroot je persoonlijke kracht én ervaar zelf meer rust en energie!

In samenwerking met Job Ooms biedt Hart voor verhalen deze speciale training voor bestuurders en ondernemers.

Als bestuurder of ondernemer werk je hard. Steeds heb je oog en oor voor anderen. Dat wil zeggen: de organisatie, de belangen van klanten, cliënten en medewerkers, het goed inspelen op veranderingen etc. Om steeds de juiste keuzes te kunnen maken, mensen op de juiste manier van feedback te voorzien en het geheel aan te sturen, is het belangrijk dat je balans ervaart tussen inspanning en ontspanning. Dat betekent dat je gericht momenten creëert waarbij je afstand kunt nemen van het proces, de mensen en de belangen die spelen. Dat is soms lastig en ingewikkeld, want men is gewend om altijd een beroep op je te kunnen doen. Daarnaast krijg je nu de kans om de ervaring, kennis en kunde die je de afgelopen jaren hebt opgedaan, te vertalen naar je eigen visie en verhaal. Dit maakt het makkelijker om gericht te kunnen (be)sturen. Je hebt de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de organisatie en de mensen waar je hebt gewerkt. Nu is het tijd voor jou!

We bieden een programma van 12 weken waarbij we gezamenlijk werken aan het bereiken van een goede balans tussen inspanning en ontspanning. En: werken we aan het verder ontwikkelen van je eigen visie en verhaal. Zodat alle betrokkenen in je dagelijkse praktijk jouw toegevoegde waarde, wijsheid en persoonlijke kracht nog meer op waarde schatten én je zelf meer rust en energie ervaart.

Het programma bestaat uit twee onderdelen.

1. Ontwikkelen visie en verhaal

Tijdens vier persoonlijke sessies met Fridy Latijnhouwers verzamelen we de ingrediënten van jouw visie en eigen verhaal en werken we deze uit in een visiedocument. Een soort persoonlijk kompas dat richting geeft aan alles wat je doet.

Fridy Latijnhouwers

Waar werk je aan?

  • Voorbereiding

We maken samen een scan van je netwerk: wie kunnen je helpen met het waarmaken van je eigen visie? Ook bepaal je de vraag en doelstellingen waarom je wilt werken aan je eigen visie. En: onderzoeken we samen tot waar je ambities reiken.

  • Juiste keuzes maken

We brengen de huidige situatie van je bedrijf of organisatie in beeld. Wat gaat er goed? Waar zitten belemmeringen? We maken een start om deze te doorbreken. Zo maak je de juiste keuzes om gericht stappen te zetten, je publiek te bepalen en je ambities te realiseren.

  • Formuleren van visie

We onderzoeken aan de hand van een bewezen methodiek waar je voor staat, welke kennis en ervaring je in huis hebt, wat je intrinsieke motivatie is én hoe je als mens in elkaar steekt. Al deze ingrediënten verzamelen we en vertaal je zelf naar een concrete visie en verhaal dat je gericht kunt delen. Uiteraard krijg je hierop oprechte feedback.

  • Timing van je verhaal

Tijdens deze laatste sessie doorlopen we de opbrengsten van de drie sessies en de kracht van je visie en verhaal. Bovendien onderzoeken we samen wat de meest geschikte momenten zijn om dit te delen.

2. Versterken van lichamelijke balans

Parallel aan de sessies met Fridy volg je een traject met Job Ooms waarbij je één keer per week tijdens een personal training je lichaam weer in balans brengt.

Job Ooms

 Waar werk je aan?

  • Beweging

Je start met het mobiliseren van je lichaam. Daarmee versterk je je spieren en gewrichten. Vanuit daar ga je steeds meer werken aan je conditie en functionele kracht. Je merkt dat je tot meer in staat bent dan je ooit had gedacht.

  • Voeding

Door het bepalen van je stofwisseling weten we hoeveel je per dag kan eten. Met een uitgebalanceerd voedingsschema geef je je lichaam precies wat het nodig heeft. Zo ga je je snel energieker voelen én werk je aan een gezond gewicht.

  • Ontspanning

Jouw lichaam kan alleen optimaal functioneren als je voldoende rust. Daarom werk je ook aan ontspanningsmomenten voor jezelf. Zoals ademhalingsoefeningen, lichte meditatie en het bewust kiezen van momenten voor jezelf. Alles om ervoor te zorgen dat je lichaam en geest optimaal functioneren. Je vindt daarmee de juiste balans voor jezelf.

Plezier en nieuwe energie

Onze aanpak gaat voor jou heel wat betekenen. Nu en in de toekomst. Je zult ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je vooraf denkt. Dat maakt dat je ook echt plezier hebt tijdens het sporten en het vastleggen van je eigen visie. Uiteraard vraagt dat ook om inspanning én soms wat doorzettingsvermogen. Daarom vragen we vooraf heel bewust om je commitment. Het is belangrijk dat je jezelf alle ruimte wilt geven om er het maximale uit te halen.

Investeer in jezelf. Je bent het meer dan waard!

Locatie: Joop Ooms Sport, Generaal Eisenhowerweg 3, 5056 CR Berkel-Enschot

Kosten van deze individuele training: 1950 euro (ex BTW)

 

OOK EEN OPTIE:

Het is mogelijk om deze training te volgen met uw MT of een andere groep medewerkers. Dan bouwt u samen aan een gedeelde visie en verhaal. En werkt u als groep aan het versterken van de balans.

 

Meer info en aanmelden:

Fridy Latijnhouwers, fridy@hartvoorverhalen.nl of 06-10865996

Job Ooms, jobooms@joopoomssport.nl of 06-43230957