Workshop liefdesbrief schrijven

Liefdebrief schrijven

Wil jij je geliefde verrassen met Valentijnsdag? Denk dan eens aan een ‘ouderwetse’ liefdesbrief!

Beetje hulp nodig om de juiste woorden te vinden? Hart voor verhalen brengt graag wat meer liefde in de wereld. Daarom organiseren we op vrijdag 10 februari 2018 in Tilburg de speciale workshop ‘Liefdesbrief schrijven’.

Ontvangst is om 09.30 met koffie/thee en iets lekkers erbij. Na een kennismaking met de andere deelnemers gaan we samen aan de slag. Je krijgt volop inspiratie, handige tips om je geliefde met de juiste woorden in het zonnetje te zetten én je ontvangt feedback op je conceptbrief. Om 12.00 uur is de workshop weer ten einde.

Deelname aan de workshop kost 50 euro (ex BTW). Je kunt de workshop natuurlijk ook cadeau doen!

Let op: er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Zo kan elke deelnemer rekenen op voldoende aandacht. Inschrijven vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Meedoen?

Je bent van harte welkom! Inschrijven kan via info@hartvoorverhalen.nl.