schrijven

Zet de puntjes op de i!

Als professional is het belangrijk dat je je ideeën, plannen en voorstellen goed op papier krijgt. Dat is soms een hele uitdaging. Hart voor verhalen heeft veel ervaring met het schrijven van teksten die de lezer raken in hoofd en hart. Graag delen we onze kennis én bieden we inspiratie tijdens een speciale schrijftraining.

Inhoud training

Tijdens deze dag krijg je handvatten en tips om pittige en energieke teksten te schrijven die mensen op de juiste wijze activeren. Daarbij houden we rekening met het schrijven voor diverse middelen. Immers: een tekst voor een website vraagt een andere aanpak dan een tekst voor een beleidsplan, persoonlijke brief of wervende flyer. Je leert ook hoe je je verhaal echt goed afstemt op je lezer. We kiezen bewust voor een interactieve opzet met tal van praktische voorbeelden en concrete oefeningen. Dat betekent dat je na deze training meteen aan de slag kan met datgene wat je hebt geleerd.

Meedoen?

Wil jij je schrijfvaardigheid versterken en voortaan op een krachtige en positieve wijze je woorden kiezen? Schrijf je dan  in voor deze schrijftraining.

In het kort

Voor wie:        professionals die regelmatig moeten overtuigen met een goed verhaal

Wanneer:       donderdag 27 september 2018

Hoe laat:         09.30-15.30 uur

Waar:            Joop Ooms Sport, Generaal Eisenhowerweg 3 Berkel-Enschot

Kosten:           125 euro (inclusief koffie/thee, lunch, hand-out, pen en papier)

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

PS: per training is plaats voor 10 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Als de training vol is, plannen we een extra datum 🙂

Related Posts

1 Response

Leave a Reply