Wilt u teambuilding combineren met het versterken van het verhaal van uw organisatie? Kies dan voor dit bijzondere bedrijfsuitje van Hart voor verhalen. Een mooie gelegenheid voor u en uw medewerkers om elkaar ook op een andere, creatieve manier te leren kennen. U zult versteld staan van het talent binnen uw eigen organisatie.

1. Redactievergadering

We beginnen de dag met een echte redactievergadering. Samen bedenken we de onderwerpen die de eigenheid van uw organisatie onderstrepen. We verdelen de groep in tweetallen. In overleg kiest elk tweetal een onderwerp. Zij gaan daarna samen op pad om dit verhaal te maken in woord en beeld.

2. Op pad

Daarna gaan medewerkers in tweetallen op pad om de input voor de verhalen te verzamelen. Mensen interviewen en foto’s maken dus!

3. Schrijven en bewerken

’s Middags werken de teams de verhalen uit en worden de foto’s bewerkt onder begeleiding van een deskundig fotograaf.

4. Producties opmaken (en drukken)

Aan het einde van de dag neemt Hart voor verhalen alle producties mee. Na twee weken ontvangt u van ons een drukproef van uw eigen bedrijfskrant, die we in de door u gewenste oplage laten drukken. Desgewenst kunt u ook kiezen voor een online versie.

Ware beleving

Natuurlijk zorgt Hart voor verhalen ervoor dat de dag ook vooral leuk en gezellig is. Tussen de middag schuiven samen aan voor een smakelijke lunch. Als extra optie kunnen we u na afloop een diner (laten) verzorgen, zodat jullie de dag samen goed afsluiten. Zo kunt u genieten van een geheel ontzorgde én vooral leuke, nuttige en leerzame dag!

Neem voor meer informatie of een reservering contact op met:

Fridy Duterloo, Hart voor verhalen T 06-10865996 E fridy@hartvoorverhalen.nl

Leave a Reply