Hoe vergroten we de leefbaarheid op Landpark Assisië in Biezenmortel? Dat was de uitdaging die Stichting Prisma zich enkele jaren geleden stelde. Er startte met project LAb(c) een energiek en intensief traject van ontdekken en uitproberen, van verbinden en loslaten en van denken én doen.

Op vrijdag 15 april 2016 presenteerde Prisma de resultaten tijdens de feestelijke in gebruik name van Lokaal 12 en de nieuwbouw met prachtige appartementen voor cliënten. Prisma lanceerde op dat moment ook een bijzondere uitgave met tal van inspirerende verhalen die de verandering letterlijk en figuurlijk in beeld brengen. In feite leveren deze verhalen bewijslast wat de veranderingen betekent voor alle betrokkenen. Benieuwd? Lees dan hier de digitale versie.

Hart voor verhalen is trots en dankbaar dat wij deze verhalen mochten optekenen.