WEGENS SUCCES HERHAALD!

IN SEPTEMBER START OPNIEUW MASTERCLASS

SCHRIJF JE NU IN!

Reacties van deelnemers:

Hier heb ik geleerd mijn horizon te verbreden

Ik ben nu gefocust op de verdere ontwikkeling van ons bedrijf

Deze masterclass gaat verder en laat me nadenken over hoe mijn bedrijf in de markt staat

Geweldig! Iedere ondernemer moet deze masterclass volgen!

Een sterke regio kenmerkt zich door een sterk MKB. Als ondernemers nieuwe activiteiten ontwikkelen, creëren ze groei en ontstaan er nieuwe banen. Rabobank Hart van Brabant investeert vanuit het coöperatief dividend in het bedrijfsleven in onze regio. Ze stelt zowel kleine als middelgrote, jonge en meer ervaren ondernemers in de gelegenheid voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan de masterclass ‘State of mind in duurzaam ondernemerschap’.

Schermafbeelding 2016-01-25 om 14.04.53

De masterclass is ontwikkeld door Vincent van Rijsewijk (PEP Business Creators) en Fridy Latijnhouwers (Hart voor verhalen). Deze ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk het is om je als ondernemer steeds opnieuw uit te vinden en jezelf uit te dagen.

Praktisch en inspirerend

De masterclass bestaat uit zes groepssessies en twee individuele sessies en vindt plaats in Oisterwijk. In een groep van circa 12 deelnemers leer je als ondernemer waarom je op tijd en op de juiste wijze moet schakelen. Succesvolle ondernemers delen daarbij hun eigen leermomenten. Je leert bovendien hoe en wanneer je je bedrijfsactiviteiten kan bijsturen én vernieuwen om duurzaam te ondernemen. Je gaat uiteraard ook concreet aan de slag met je eigen bedrijf. Je ontdekt de mogelijkheden van creatief denken en de kracht van je eigen verhaal. En je ontmoet in een veilige setting andere ondernemers die net als jij op zoek zijn naar groei. Dat leidt vast weer tot nieuwe en duurzame verbindingen en initiatieven. Een mooi begin van een nieuwe fase in je ondernemerschap!

Bekijk hier de flyer Masterclass SOM Duurzaam ondernemerschap

Doe mee en schrijf je meteen in!

De masterclass start half september 2016. Deelname kost dankzij de bijdrage van Rabobank Hart van Brabant ook nu slechts 695 euro (ex 21% BTW). Aanmelden kan via: www.pepbc.nl

logo pep zwartHart voor verhalen