Zoals elke professional moet je met regelmaat kort en bondig kunnen vertellen waar je voor staat, welke kennis en ervaring je in huis hebt, wat je intrinsieke motivatie is én hoe je als mens in elkaar steekt. Het is daarbij belangrijk dat je als professional het hoofd en hart raakt van je gesprekspartner of potentiële werkgever. En vooral: je eigen verhaal vertelt.

Hart voor verhalen biedt op 27 november 2015 een speciale workshop voor professionals die met hun eigen verhaal aan de slag willen.

Tijdens de workshop laten we je zien hoe je de juiste ingrediënten verzamelt en hoe je je verhaal goed opbouwt. Na afloop van de workshop ga je boordevol inspiratie en met de juiste ingrediënten voor je verhaal naar huis. Daar schrijf je zelf je verhaal. Uiteraard krijg je online feedback, zodat je snel je verhaal op de juiste wijze kunt delen. Wedden dat je dankzij deze workshop groeit als professional?

Ontdek de kracht van je eigen verhaal. Meld je nu aan voor de workshop van Hart voor verhalen! Klik hier

Datum: vrijdag 8 april 2016
Locatie: WillemII-straat 19 Tilburg (hartje centrum, dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer)
Tijd: 09.30-14.30 uur (inclusief lunch)
Prijs: 95 euro (incl. BTW)
Minimaal aantal deelnemers: 4 personen