Met positieve communicatie zijn mensen eerder bereid naar je te luisteren en je te helpen. Bovendien breng je jezelf in een flow. Je krijgt meer energie, bruist van creativiteit, ontwikkelt nieuwe dromen én maakt deze makkelijker waar.

Zomerse workshop van Hart voor verhalen

Tijdens onze schrijfworkshop ontdek je wat positieve communicatie met je doet en hoe het werkt. Uiteraard ga jezelf ook aan de slag. Je ontdekt de kracht van verbeelding en leert hoe je de juiste ingrediënten voor je verhaal verzamelt. Daarna verwerk je ze tot een positief en uitnodigend verhaal. Wedden dat je na afloop met nieuwe inspiratie en goede zin naar huis gaat?

Ontdek de kracht van positieve woorden. Meld je nu aan voor de zomerse schrijfworkshop van Hart voor verhalen! Klik hier

 

Datum: vrijdag 29 augustus 2014 (verplaatst van 15 augustus)

Locatie: prachtige groene omgeving van Landpark Assisië in Biezenmortel

Tijd: 09.30-14.30 uur (inclusief lunch)

Prijs: 95 euro (incl. BTW)

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen