Elke week spelen er vele jeugdteams van Jong Brabant uit Berkel-Enschot de meest spannende wedstrijden. De ene keer zijn het klinkende overwinningen, dan weer nipte. Natuurlijk worden er ook wel eens teams dik ingemaakt of komen ze net tekort. Hoe leuk is het als de leden met elkaar delen hoe deze wedstrijden verlopen met spannende momenten, een humoristisch voorval of een voorbeeld van positief coachen. Elk wedstrijdverslag draagt bij aan teambuilding. (Groot)ouders die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, blijven zo toch op de hoogte van de resultaten van het team van hun (klein)zoon- of dochter. Bovendien leren kinderen terug te blikken op hun eigen wedstrijd en oefenen ze ook nog hun schrijf- en tekenvaardigheid en creativiteit. Heel veel goede redenen voor Jong Brabant om speciale aandacht te vragen voor het schrijven van wedstrijdverslagen.

Om iedereen extra te stimuleren maakt Hart voor verhalen hier een wedstrijd van. Wie schrijft het meeste bijzondere wedstrijdverslag van dit seizoen? Een vakkundige jury onder leiding van Fridy en Stefan Latijnhouwers van Hart voor verhalen en Brigitte Donkers en Mette-Marieke Verschoor van het webteam van Jong Brabant bekijken aan het einde van het seizoen welk team het meest bijzondere verslag heeft gemaakt. Maakt iemand liever een tekening, filmpje of fotoverslag? Ook deze mag worden ingestuurd! Diegene die wint, verdient 250 euro voor een dagje uit met het hele team!

Meer info: Jong Brabant

Foto’s bij dit bericht zijn van Ed Mutsaers, Beeldvanger