Nieuwe website Prisma

Prisma, organisatie voor zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, heeft een nieuwe website. Een bijzondere website, waarmee zij cliënten, ouders, verwijzers en potentiële medewerkers wil laten zien dat zij van harte welkom zijn. Hart voor verhalen is trots dat zij de teksten voor deze site en de voice-over van het filmpje mocht maken. Heel bijzonder was de samenwerking met de opdrachtgever. Het was snel schakelen, meedenken en terugkoppelen. Dat zie je ook terug in de perfecte afstemming tussen beeld, tekst en vormgeving. Het is een compleet, warm verhaal.

De website is in eerste instantie gedeeld met alle medewerkers van Prisma. En zij waren enthousiast en complimenteus over tekst, beeld en vormgeving. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Kijk maar eens op www.prismanet.nl