Exponent2 Vooraanstaand in versterken

Hoe toon je je eigenheid als bedrijf? Door te kiezen voor een persoonlijke en authentieke presentatie. Ook op het internet. Met een sprankelende site en een beeldende huisstijl. Exponent2 koos voor eigenheid en vroeg Hart voor verhalen voor de realisatie. Nu is de site www.exponent2.nl klaar.

De site is gebaseerd op een  ruimtelijk, sprekend en persoonlijk concept. Op de site maken (potentiële) klanten op een bondige manier (nader) kennis met exponent2, het bedrijf van Marcel Doodkorte. Als je kiest voor Marcel, kies je voor een zeer ervaren, betrouwbaar en gerenommeerd interim manager, facilitair en trainer/coach. Iemand die gepokt en gemazeld is en precies weet hoe hij mensen, organisaties en processen (weer) in beweging krijgt. Iemand ook met een eigen aanpak en visie. En met lef.

Hart voor verhalen is trots op het resultaat. Een resultaat dat zij samen met POZITIV en De Afbeelding neerzette. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.