Boek vol voetbalavonturen

Onze oudste zoon Lars voetbalde het afgelopen seizoen in de F1 van Jong Brabant. Een team met ambitieuze en gedreven jongens en een enthousiaste leiding.

Manlief schreef elke week voor de website van de club een prachtig journalistiek verslag van de wedstrijd. Deze verslagen werden erg goed gelezen en oogsten veel waardering. Dat bracht de leiding van het team op het idee om aan het einde van het seizoen deze prachtige voetbalverhalen te bundelen in een boekje. Ook een mooie herinnering voor Yvo die aan het einde van het seizoen helaas afscheid moest nemen.

Hart voor verhalen riep voor de vormgeving de hulp in van Ontwerpstudio FUNck en zorgde zelf voor de coördinatie. Natuurlijk werd het boekje officieel gepresenteerd door voetbaltalent Vinny Vermeer in het bijzijn van de lokale media. De kinderen genoten en zijn trots op hun boek! Het hele boekje inzien, klik op: Jaarboek 2010-2011